Yerli akıllı kartvizit ve ağ yönetimi platformu Cool Card, 25 bini aşkın kullanıcıya ulaştı

Cool Card: Akıllı Kartvizit ve Ağ Yönetimi Platformu

İş dünyasındaki rekabet her geçen gün artarken, profesyonel iş bağlantıları kurumsal başarı için kritik hale geliyor. Geleneksel kağıt kartvizitlerin yerini ise sürdürülebilirlik ve teknoloji odaklı akıllı kartvizitler almaya başladı. Türkiye’de faaliyet gösteren yerli girişim Cool Card, özel modülleri ve çevre dostu yaklaşımıyla dikkat çekiyor. 2024 sonuna kadar 300’den fazla şirkette 25 binden fazla kullanıcıya ulaşan Cool Card, şimdi de MENA pazarına açılmayı planlıyor.

“İş Ağınız, Servetinizdir”

Cool Card Kurucusu Elif Ererdi, şirketin yaklaşımını “İş ağınız, servetinizdir” mottosuyla özetliyor. Cool Card’ın kurumsal yönetim modüllerinin ön plana çıktığına işaret eden Ererdi, dijital kartvizit çözümleri ve akıllı ağ yönetimi platformuyla fark yarattıklarını belirtiyor. Cool Card, kullanıcılarına bağlantılarını kolayca yönetme imkanı sunarken, çeşitli profesyonel araçlarla da entegrasyon sağlıyor.

Elif Ererdi, Cool Card’ın entegrasyon modeliyle Türkiye’de birçok önemli şirket tarafından tercih edildiğini vurguluyor. Küresel markaların yanı sıra birçok şirketin tercihi olan Cool Card, 2024’te 57’den fazla ülkeye satış yapmayı hedefliyor.

KWORKS’24 Demo Day’de Katılımcılarla Buluştu

Cool Card, Türkiye’nin önde gelen teknoloji ve girişimcilik merkezleri tarafından destekleniyor. KWORKS’ün hızlandırma programına seçilen Cool Card, teknoloji girişimleri için özel olarak hazırlanan bu program kapsamında dikkat çekiyor. 2024 Demo Day etkinliğinde katılımcılarla buluşan Cool Card, iş dünyasında güçlü ağlar kurmanın önemini vurguluyor.

Elif Ererdi’nin belirttiğine göre, geleneksel kartvizitler artık iş ağları oluşturmada yetersiz kalıyor. Bu nedenle Cool Card, dijital sistemlere entegre olan ve bağlantı yönetimini kolaylaştıran bir çözüm sunuyor. MENA pazarında büyük potansiyel gören Cool Card, mobil uygulamalarıyla da kullanıcıların iş dünyasında rekabet avantajı elde etmelerini hedefliyor.

Related Posts

Merkez Bankası’ndan bankalara yeni talimat: Hesaplamalar değişiyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası zorunlu karşılıklar için ödenen faizin hesaplanma yönteminde değişikliğe gitti. Yeni düzenleme ile banka faiz hesaplamasında kullanılan yöntem değişerek, Türk Lirası’nı desteklemesi beklenen etkiler yaratması öngörülüyor.

Asya borsaları Çin hariç pozitif seyrediyor

Asya borsalarında, bölgedeki jeopolitik gelişmeler ile tarifelere ilişkin haber akışı yatırımcıların odağında bulunurken, haftanın ilk işlem gününde Çin hariç pozitif seyir izleniyor.

BIST 30 haftaya yüzde 0,2 düşüşle başladı

BIST 30 endeksine dayalı nisan vadeli kontrat, haftanın ilk işlem gününe yüzde 0,2 düşüşle 10.333 puandan start verdi. Cuma günkü yüzde 0,7’lik gerilemenin ardından akşam seansında da momentumunu koruyan kontrat, S&P’nin kredi notu teyidi ve ABD bilanço-veri gündemiyle şekillenen küresel risk iştahı altında işlem görüyor.

Madencilik sektörü, izin süreçlerine hız kazandıracak reformları bekliyor

Öksüt Madencilik Ülke Müdürü David Bickford, Türkiye’de altın üretiminin, izin süreçlerinde yaşanan olumsuzluklar sebebiyle düşüş eğiliminde olduğunu belirterek, “Bakanlığın izin süreçlerini hızlandırmaya yönelik reform hazırlığında olduğunu biliyoruz. Bu reformların hayata geçirilmesi, madencilik sektörüne önemli ve olumlu bir katkı sağlayacaktır.” dedi.

‘Siyasi operasyonların’ bedelini emekçiler ödüyor: Asgari ücreti de erittiler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından ekonomide yaşanan dalgalanma zaten açlık sınırının altına düşen asgari ücreti daha da eritti. Brüt asgari ücret 708 Euro’dan, 592 Euro’ya düştü. Asgari ücret 4 ayda yüzde 16 eridi. Türkiye Avrupa’nın en düşük asgari ücret veren ülkeleri arasına adeta demir attı.

Avrupa borsalarında, ABD-Çin ticaret geriliminde yumuşama beklentisi

Avrupa borsaları, ABD-Çin ticaret geriliminde yumuşama umuduyla yükselişle kapandı.